Flise gang eller bad? Vi kan hjelpe! Vi er et ledende flisleggerfirma i Bergen

Velkommen til BRV Mur og Flis. Vi er et dyktig flisleggerfirma som holder til i Bergen og omegn. Dersom du ønsker å flise bad, gang eller utføre diverse arbeid innenfor mur, flis eller betong så kan vi hjelpe deg.

baderom med badekar og dusj, flise bad i Bergen, baderomsfliser, fliser på bad, flisleggerfirma, flisleggerfirma i Bergen

BRV Mur og Flis ble stiftet i starten av 2019, men vi bærer på en heftig yrkesmessig ballast som vi har arvet etter vårt moderselskap Byggmester Reidar Vallestad AS. Vårt moderselskap har vedvart sine det ble stiftet av Reidar Vallestad helt tilbake i 1971. Siden Reidar la grunnsteinen tilbake i ‘71 så har vi utført mange byggeoppdrag for Bergensere og andre i Midthordland. BRV Mur og Flis bærer med seg den yrkesmessige stoltheten og kunnskapen som er blitt oppbygget i vårt byggefirma, og nå i vårt flisleggerfirma i Bergen og omegn.

Gjennom de 49 årene vårt moderselskap har holdt på, så har vi opparbeidet oss en uvurderlig kunnskap knyttet til lokale forhold. Denne kompetansen og kunnskapen kommer godt til nytte når vårt flisleggerfirma skal utføre diverse flislegging og spesielt mur- og betongarbeid. Det nytter ikke med billige og halvveis løsninger i et området med mye nedbør og dårlig vær. Dårlige løsninger kan i verste fall resultere i vannlekkasje som kan utarte seg til muggskader.

Derfor går vårt flisleggerfirma BRV Mur og Flis det ekstra steget for å sikre deg trygge flis-, mur- og betongarbeid.

Vi er et ledende flisleggerfirma i Bergen

Vi er et av de ledende flisleggerfirmaene i Bergen. Vi har valgt å spesialisere oss på følgende områder: mur, flis og betong. Vi utfører arbeid for både privat og proffmarkedet i Bergen og omegn.

Vi lever av fornøyde kunder og vi har tidligere utført prosjekter for fornøyde kunder som Toyota Sotra og mange diverse huseiere som trengte mur, flis og betongarbeid utført for sine eneboliger. Dersom du ønsker å se hva vi har utført så kan du gjerne ta en titt på vår referansesside, det hadde vært en ære for oss å kunne hjulpet deg med ditt prosjekt så du også blir en av våre fornøyde referanser.

Les mer om våre murere i Bergen på denne siden

Vi fliser bad i Bergen og omegn

flisarbeid på bad, flise bad i Bergen, mosaic, store fliser, svarte fliser, hvite fliser, vakkert bad, fliser

Vi i BRV Mur og Flis har dyktige flis- og murarbeidere som står klare for å flise bad i Bergen. Gjennom vårt samarbeid med leverandører som Bewi, Hey’di, Fliskompaniet, Maxbo teknikk og Bergersen flis så har vi et bredt sortiment av fliser og utstyr å velge blant. Gjennom vårt strategiske samarbeid med disse leverandørene så kan vi sikre deg utstyret og flisene som du ønsker på ditt nye bad.

Vår lidenskap som et ledende flisleggerfirma i Bergen er å levere drømmebadene til bergensere akkurat slik de ønsker det. Så dersom du har spesielle ønsker eller krav knyttet til hvordan du ønsker å ha ditt nye drømmebad så kan vi hjelpe deg med å oppfylle dine ønsker og drømmer. Ingen ønsker eller planer er for store, vi kan hjelpe deg med å få det akkurat slik du vil.

Gjennom moderselskapet Byggmester Reidar Vallestad AS har vi også tilgang på en rekke dyktige fagarbeidere som tømrere, byggmestere, tegnere m.m. Når vi sammenslår våre ressurser og ansatte kan vi oppfylle dine drømmer. Dersom du for eksempel ønsker et bad som er skreddersydd etter dine ønsker så kan våre tegnere illustrere hvordan det vil bli seende ut. På dette settet unngår du uønskede overraskelser, og du vil vite hvordan badet vil bli seende ut før det er ferdigstilt. Dersom du ikke er fornøyd med illustrasjonen kan vi i samsvar finne ut hvordan vi kan gjøre det bedre.

Flis gangen din med BRV Mur og flis

Det er ikke bare bad som kan bli fliset av vårt flisleggerfirma. I tillegg til å flise bad så kan vi også flise ganger, entreer, gulv eller uteområder i Bergen og omegn.

flisearbeid i en gang, flise gang, flisleggerfirma, flise gang i Bergen

Som du kan se på bildet over så går vi svært metodisk til verk. Dette gjør oss til et av de ledende flisleggerfirmaene i Bergen og omegn. Vi går forsiktig frem og sørger for at alt er rett, tett og gjort etter forskriftene. På denne måten slipper du uheldige overraskelser. Vi tror at våre kunder heller ønsker å betale litt ekstra for et godt utført arbeid som vil vedvare i mange år, fremfor å betale litt mindre for et dårlig arbeid som vil trenge jevnlig vedlikehold på et årlig basis.

Les mer om våre flisleggere i Bergen her

Alt starter med en god grunnmur

Dersom du skal bygge hus så er en god grunnmur alltid et godt utgangspunkt. En grunnmur er selve fundamentet som legger til rette for fremtidig arbeid og konstruksjon. Derfor er det viktig at denne fundamentale jobben gjøre riktig og grundig.

I verste fall kan man bli nødt til å løfte eller rive huset sitt dersom grunnmuren ikke ble riktig utført. I tillegg til betong og murarbeidet er det mye mer som skal til for å legge en god grunnmur. Som et ledende flisleggerfirma i Bergen så vet vi hva som skal til for å lage en flott grunnmur.

Les også vår side om våre grunnmurer, ringmurer og støttemurer

I tillegg til å utføre selve mur- og betongarbeidet knyttet til konstruksjonen av grunnmur så kan vi påta oss rollen som prosjektledere og samkjøre innsatsen til leverandørene. Å skulle påta seg denne rollen selv blir ofte en svært dyr, lang og slitsom rolle med mange møter og organisering hos forskjellige leverandører. Dersom du velger vårt flislegger-, mur- og betongfirma så vil du kun trenge å forholde deg til oss. Vi vil finne de dyktigste sprengningsarbeiderne, gravmaskinførerne og betongleverandører til konkurransedyktige priser.

Som din prosjektleder vil vi også kunne påta oss det meste av arbeidet knyttet til søkningsarbeid, organisering og planlegging. Som vår kunde vil du alltid være informert om hvor vi er i prosessen og om eventuelle uforutsette hendelser oppstår. Vi i flisleggerfirmaet BRV Mur og Flis AS tror at åpenhet, ærlighet og en god kommunikasjon er veien å gå.

Dersom du lurer på noe knyttet til våre tjenester så kan vi kontaktes på vår kontaktside. Å kontakte oss er så klart helt uforpliktende. Dersom du har et prosjekt i tankene vil vi kunne gi deg et uforpliktende prisoverslag helt kostnadsfritt. Vi ser frem til å høre fra deg/ dere, mvh oss i MRV Mur og Flis AS.