Flislegger Bergen. Våre dyktige flisleggere kan hjelpe deg med ditt prosjekt

Ser du etter en flislegger i Bergen? Da kan vi hjelpe deg. BRV Mur & flis AS består av erfarne flisleggere som utfører det meste innenfor mur og flis i Bergen og omegn. Vår dyktige murer Lars, og vår flotte betongarbeider Phillip André står klare for å hjelpe deg.

vakkert bad med forskjellige fliser og stener, flislegging, flis, flislegging i Bergen og omegn, bad, bad i Bergen

Få det fint på ditt bad. Våre anbefalte flisleggere kan hjelpe deg med å flislegge og designe ditt bad slik du ønsker det.

Vi er et av de beste flislegger- og betongselskapene, og vi hjelper bergensere med å støype grunnmurer, lage ringmurer, støttemurer, flisarbeid, legge skifer, puss, tegl og piperehabilitering. Så ser du etter en flislegger i Bergen til å utføre ditt prosjekt, så har du kommet til rett sted.

Våre flisleggere har god erfaring innenfor sitt felt, og vi har tidligere hjulpet mange i Bergen og omegn med diverse mur og flisarbeid. Sjekk gjerne ut våre referanser for å lære mer om hva vi har utført for andre.

Erfarne og dyktige flisleggere i Bergen med yrkesstolthet

Kvalitet og fornøyde kunder er det viktigste for oss. Derfor driver vi tett oppfølging av våre kunder. Dette gjør vi for å kunne opprettholde gode og åpne relasjoner så kundens ønsker og behov blir ivaretatt. Vår daglig leder Terje Vallestad står alltid parat til å hjelpe personer som ser etter en anbefalt flislegger i Bergen. Dersom du ønsker å ta en uforpliktende prat med Terje for å finne ut om vi er de rette for ditt flis- eller betongprosjekt så er dette epostadressen hans: terje@brvmurogflis.no

For at våre kunder i Bergen og omegn skal slippe å forholde seg til mange forskjellige flisleggere, murarbeidere og leverandører så tar vi gjerne styringen. Hvis du har et stort prosjekt som krever mange levernadører og ansatte så hjelper vi deg gjerne med planlegging og prosjektering.

Les mer om våre anbefalte murere

Våre tjenester

Vår dyktige betongarbeider, og vår dyktige flislegger utfører det meste innenfor flislegging, betong, og puss i Bergen og omegn.

Betong

Alt starter med betong. Ihvertfall gjør det som oftest det. Det er tross alt grunnmuren som er hovedfundamentet der senere arbeid og bygg skal utføres. På grunn av dette så vet vi hvor viktig det er å ha de beste flisleggerne og betongarbeiderne til å lage grunnmur.

Dersom grunnmuren ikke støypes av anbefalte flisleggere og betongarbeidere kan man risikere å få et dårlig fundament. I verste fall kan dette resultere i at man må rive huset for så å begynne på nytt.

En grunnmur er faktisk mye mer enn kun betong og stål. Dette vet våre dyktige flisleggere i Bergen. Før en grunnmur legges må det utføres mye arbeid. Blant arbeidet som må utføres, er kanskje drenering det viktigste. Ved dårlig drenering kan du risikere at vannet ikke blir ledet vekk fra husets fundament. Og da kan grunnmuren bli fuktig. Dersom grunnmuren forblir fuktig over lengre tid kan den bli skadet, og mugg kan dannes i din kjeller.

Ikke ta den unødige risikoen som dårlig utført betongarbeid kan medføre. Velg heller proffe flisleggere med yrkesstolthet som tar ansvar. Derfor bør du velge oss, vi er kanskje de beste flisleggerne i Bergen og omegn, og dette gjenspeiles av alle våre anbefalinger.

Ettersom at vi også utfører prosjektering, så kan vi være din helhetlige leverandør når det kommer til grunnarbeidet tilknyttet ditt hjem. Vi kan kontakte relevante leverandører for å legge rør, grave og sprenge. Dette gjør at du kan spare deg selv for mye stress og endeløse møter med forskjellige leverandører. Vi utfører og organiserer alt.

Våre partnere i byggefirmaet Byggmester Vallestad AS kan også bygge flotte og moderne hus på våre grunnmurer. Ettersom vi er i tett kontakt og har en god dialog og samarbeid med dette byggefirmaet i Bergen og omegn så kan vi forsikre dere om at arbeidet utføres helhetlig og riktig. Ved å velge oss, så blir grunnmur og resten av boligen designet i samsvar, og ikke den ene for den andre. Dette gir deg en god grunnmur av høy kvalitet, og en trygg, sikker og tør bolig.

Mur

vakker trapp i en hage, flis, flislegging, murarbeid i Bergen og omegn

Vår flislegger i Bergen kan lage flotte kreasjoner og utføre det meste innenfor mur. En stor fordel ved å velge oss er at vi har både flislegger og betongarbeider i samme selskap. Det gjør at vi oppnår et god og helhetlig samarbeid der partnerne jobber i tandem.

Dersom du ønsker den beste flisleggeren i Bergen til å pynte opp din tomt med vakre kreasjoner som trapper, eller kanskje en flott murvegg eller gjerde så har vi lang erfaring og mye kompetanse på dette feltet.

Våre flisleggere i Bergen jobber for å utføre arbeid som skal vare i mange år, og være til glede for flere generasjoner. For å kunne oppnå lang levetid på ferdigstilt murarbeid så anbefaler vi å ta kontakt med flislegger og murarbeider med noen års mellomrom for å utføre reparasjoner og vedlikehold. Dette kan vi også utføre for deg, dersom du har en flott kreasjon som står og forfaller. Vi kan løfte det frem til sin tidligere sjarm og tilstand.

Flislegging i Bergen og omegn

Vår flislegger kan utføre det meste innenfor flis i Bergen og omegn. Dersom du ønsker å flislegge bad, kjøkken, gang, hage eller et annet sted så står vi klare til å hjelpe.

Vi har gode avtaler med kvalitetsleverandører av flis. Vi er svært selektive når det kommer til å velge ut fliser for våre kunder. Og vi ser derfor alltid etter flotte, vakre og holdbare fliser til riktig pris. Vi bruker kjente og troverdige leverandører som Bergersen flis, Flisekompaniet og Maxbo.

Tidligere flisarbeid i Bergen og omegn

Vår anbefalte flislegger og betongarbeider i Bergen lever av å levere kvalitetsarbeid. Derfor er vi nøye med å utføre kvalitetsarbeid hver gang en jobb utføres. På denne måten sikrer vi oss fornøyde kunder som vet at de har funnet en flislegger i Bergen som de kan stole på.

Vi har tidligere utført arbeid for det lokale næringslivet og privatpersoner. Dersom du ønsker å se vårt tidligere arbeid har vi en egen referanseside der du kan se bilder og lese litt informasjon om tidligere prosjekter og arbeid som vi har utført.

Dersom det er noe du lurer på angående flislegging, mur- eller betongarbeid så står vi parate til å svare på dine henvendelser på vår kontaktside, dersom du ønsker å ringe oss kan vi nåes på: 416 36 256. Vi ser frem til en uforpliktende samtale med deg for å finne ut hvordan vi på best mulig måte kan hjelpe deg med å utføre ditt prosjekt. Mvh oss i BRV Mur & Flis AS