Anbefalte murere i Bergen som utfører mur- og betongarbeid

Ser du etter en murer i Bergen? Da er du kommet til riktig sted. Vi i BRV Mur og Flis AS har flotte og anbefalte murere i Bergen og omegn. Våre dyktige murere står parate til å hjelpe deg med å realisere ditt drømmeprosjekt. Som et ledende murerfirma så utfører vi blant annet forskaling og diverse betongarbeid. Ingen oppdrag eller prosjekter er for store for oss.

vakker hagetrapp med vegetasjon som leder opp til et hus, murere, betongarbeid, murer i bergen

Selv om vi ble stiftet allerede i starten av 2019 så starter historien vår mye tidligere enn som så. Tilbake i 1971 la Byggmester Reidar Vallestad grunnsteinen for vårt mur- og betongeventyr i Bergen og omegn. I 49 år har byggefirmaet Byggmester Reidar Vallestad AS opparbeidet seg uvurderlig kunnskap knyttet til så mangt. Moderselskapet til vårt murerfirma har opparbeidet seg mye verdifull kunnskap. Kunnskap som blant annet forståelse for lokale byggetradisjoner, og en helt uvurderlig og dyp forståelse for de lokale forholdene.

Murere med kjennskap til by og geografi

Som et murerfirma med kunnskap knyttet til vestlandske geografiske og meteorologiske forhold så vet vi akkurat hva som kreves for å kunne bygge flotte konstruksjoner av mur som holder seg godt i det harde bergenske været. Det nytter ikke å bruke dårlige løsninger/ materiale når man skal bygge noe nytt, eller rehabilitere en fasade på Vestlandet. Derfor har vi et strategisk og tett samarbeid med kjente kvalitetleverandører som Bewi, Hey’di, Flisekompaniet, Maxbo teknikk og Bergersen Flis.

Sjekk ut denne siden dersom du ønsker å flise bad, gang eller rom innendørs

Våre strategiske samarbeid tillater oss å være kresne når det kommer til å finne riktig leverandør av materialer eller andre ressurser til et bestemt prosjekt. Det har seg dessverre ikke sånn at en leverandør sine løsninger alltid passer best. Derfor har vi som et ledende murerfirma i Bergen tett kontakt med forskjellige dyktige leverandører av kompetanse, kunnskap og materialer. Våre samarbeid tillater oss å utføre mur- og betongarbeid av svært høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Som et murerfirma i den vakre vestlandske hovedstaden så tar vi ikke lett på oppgaven vi er gitt. Denne oppgaven er å holde vedlike de flotte byggene vi har her i byen vår. Dersom du trenger hjelp til å vedlikeholde en historisk fasade eller utføre flott mur og betongarbeid utendørs så stiller vi oss parate til å påta oss dette viktige oppdraget. Gjennom medfartstiden til vår moderselskap har vi opparbeidet oss en svært dyp og god kunnskap. Denne kunnskapen er spesielt knyttet til de lokale arkitektoniske og håndverksmessige tradisjonene. Vi bygger og rehabilitering i moderne standard og kvalitet, samtidig som vi viser respekt til de lokale tradisjonene.

Pynt opp din hage eller entree

I tillegg til å utføre flott mur- og betongarbeid knyttet til oppføring av grunnmurer, så kan vi bruke vår kompetanse for å lage flotte elementer til din hage, oppkjørsel, entre eller uteområdet. Våre dyktige murere har erfaring med å lage flotte murkonstruksjoner, støttemurer og utføre vakkert flisarbeid som gir din hage det inntrykket den fortjener.

Våre dyktige fagfolk kan for eksempel lage en flott fontene, en liten paviljong, utegrill og legge vakre fliser som utgjør en fin sti eller trapp i din hage. Når det kommer til hva våre dyktige murere kan utføre for deg i Bergen og omegn så er det kun dine fantasier, drømmer og ideer som setter grenser.

Les mer om våre flisleggere i Bergen her

Dersom du har noen drømmer, tanker og ideer men ikke vet helt hvordan det kan komme sammen til et komplett inntrykk så kan våre tegnere hjelpe deg. Vi har tilgang på dyktige tegnere som kan lage en flott illustrasjon. Illustrasjonen vil kunne vise hvordan de forskjellige elementene kan komme i samspill for å utgjøre et vakkert og innbydende uteområdet som vil bli til nabolagets stolthet.

Dersom vi først utfører en illustrasjon vil du også slippe å møte på uforutsette og uventede negative overraskelser. Ofte kan murerne, leverandørene eller noen andre misforstå ønskene til beboer. Dersom det først utføres en illustrasjon vil du vite omtrent hvordan det vil bli seende ut når prosjektet er ferdigstilt. Hvis det er noe du ikke er fornøyd med så kan du agere på et tidlig tidspunkt, og komme med forslag til endringer før prosjektet er ferdigstilt.

Murerfirma som utfører prosjektledelse

Dersom du ønsker å utføre et større prosjekt så kan våre dyktige medarbeidere i BRV Mur og Flis AS i samarbeid med morselskapet Byggmester Reidar Vallestad AS utføre prosjektering. Når vi påtar oss rollen som prosjektleder vil du kunne spare mye tid, krefter og potensielt penger.

De fleste som har utført boligbygging alene vet hvor slitsomt en slik prosess kan være. Dersom man i tillegg til den generelle påkjennelsen en slik prosess kan være, må drive prosjektledelse og gå i uendelige møter med diverse leverandører kan man fort bli utbrent. Våre dyktige prosjektledere har mange år med erfaring når det kommer til prosjektledelse, så hvis du ønsker å få jobben gjort skikkelig og etter boken så kan vi bistå deg.

Murere, og byggmestere

Dersom du ønsker betongarbeid og murere som en del av et større prosjekt så kan vi bistå deg. Vårt morselskap har over 50 ansatte som inkluderer tegnere, byggmestere, en kjøkkenkonsulent, byggesaksbehandler, prosjektledere, tømrere og flittige lærlinger. I tillegg til disse dyktige og stolte fagarbeiderne så har vi tett samarbeid med andre leverandører. Våre leverandører kan levere diverse tjenester til en konkurransedyktig pris.

Vi utfører alt fra komplett bolig med ferdig og gjennomført uteområdet og oppkjørsel, til hytter, funkisboliger, tradisjonelle hjem og rekkehus. Når alt gjøres under samme tak vil du spare tid, og potensielt penger. Med dyktige prosjektledere og arbeidere som er vant med å jobbe side om side, vil samarbeidet gå plettfritt for seg. Helt fra grunn og betongarbeidet, til støyping av grunnmur, boligbyggingen, flislegging i bolig og diverse flis og murarbeid i uteområdet. Når du velger oss får du et godt gjennomført arbeid som med normalt vedlikehold vil kunne vedvare for flere generasjoner.

Dersom du lurer på noe knyttet til våre tjenester, betongarbeid, støyping av grunnmur, boligbygging m.m. så står vi parate til å besvare dine henvendelser på vår kontaktside. Ta også gjerne en titt på hva våre murere har utført tidligere i Bergen og omegn. Våre dyktige og stolte byggmestere og tømrere har også en referanseside du kan sjekke ut her. Vi er sikre på at vi er de rette for å realisere ditt drømmeprosjekt. Vi gleder oss til å høre ifra deg. Mvh oss i BRV Mur og Flis AS.